Ajankohtaista 


KESÄKUU

1. -30.6.       PARAS KOTIPIHA - KILPAILU 2018.

                      Puutarhakerho järjestää yhdessä Rautalammin kunnan, Suonenjoen Omakotiyhdistyksen,                       Suonenjoen kaupungin ja UusiSavo -lehden kanssa pihakilpailun.                       

                      Kilpailuun ilmoittaudutaan lähettämällä yksi tai useampi valokuva kotipihasta (kesämökki,                       omakotitalo, rivitalo tai maalaistalo) osoitteeseen:

                      tarja.a.laine@gmail.com tai Tarja Laine, Siioninsillankatu 22 B, 77600 Suonenjoki tai                                           tuula.heiskanen@pp1.inet.fi tai Tuula Heiskanen, Väinönkatu 14, 77600 Suonenjoki

                      30.6.2018 mennessä. Lisää kuvaan teksti #kotipihakilpailu 2018 sekä yhteystietosi.  

                      Kilpailuraati valitsee valokuvien perusteella loppukilpailuun osallistuvat pihat.                                           Pihakatselmuksen ajankohdasta sovitaan erikseen. Pihakilpailun voittaja valitaan                                               yleisöäänestyksellä ja paras kotipiha palkitaan tunnustuslaatalla ja lahjakortilla.Toinen ja                       kolmaskin sija huomioidaan.

                      Lisätietoa löytyy sivuilta: suonenjoen omakotiyhdistys/omakotiliitto.fi.

 

la 30.6.        Rautalammin kunnan kesätreffien KAHVITUS kunnanviraston edessä klo 10-12.

                     Kahvinkeitto- ja kaatoapuun tarvittaisiin muutama talkoolainen. Paikan päälle tultava klo 9.                      Ilmoittautumiset puh. 040 5124 579.

 

HEINÄKUU

su 1.7.         AVOIMET PUUTARHAT-RETKI Varkauteen.

                    Lähtö ravintola Nuapurin takaa klo 8.30. Suonenjoen linja-autoasemalta ja Pieksämäen ABC:ltä                     pääsee myös tarvittaessa mukaan. Varkaudessa vierailemme kolmessa pihassa. Ruokailu hotel                     Oscarissa ja päiväkahvit Wanhalla Asemalla. Takaisin Rautalammilla noin klo 17.

                    Retken hinta 35 € jäseniltä ja 40 € ei-jäseniltä. Ilmoittautuminen viim. ke 27.6.

                    Virpille puh. 040 5124 579.

 

ELOKUU

la 4.8.          Koko perheen tapahtuma RÄMÄKÄN FARMIFESTARIT klo 10-14.

                     Puutarhakerholla ohjelmana mm. leivontakilpailu ja lettu/munkkikahvio. Lisää tietoa tulossa                      myöhemmin.

 

                           RETKI RANTASALMELLE. Oppaana Merja Koivula-Laukka. Tutustuminen ainakin yhteen                      puutarhaan ja muihin kiinnostaviin kohteisiin. Lisää tietoa retkestä tulossa.

 

 

 Kansalaisopiston puutarha- ja sienikurssit  2017-2018 löytyvät tämän linkin takaa.  

 

 Rautalampi-lehden (numero 3/2015) juttu toimeliaasta puutarhakerhostamme löytyy tästä linkistä.